Фести квітня: сміємося в Одесі, вчимося хендмейду у Львові, біжимо у Вінниці

Фести квітня: сміємося в Одесі, вчимося хендмейду у Львові, біжимо у Вінниці

Тепло не за горами. Тож журналісти «20 хвилин» підібрали для вас найцікавіші заходи, які варто відвідати у квітні.

28 квітня Вінниця побіжить

Центральними вулицями Вінниці пройде напівмарафон. Організатори називають це дійство справжнім святом бігу, здоров’я та спортивного духу  і запрошують долучитися 28 квітня об 11.00 на площі біля Книжки.

Забіги пройдуть на трьох дистанціях:

  • 2 км – масовий забіг для всіх бажаючих, незалежно від віку та фізичної підготовки.

    <

    Відео дня
    /li>
  • 10 км – для всіх бажаючих. Обираючи цю дистацію, учасники віком до 16 років мають принести письмову згоду батьків.

  • 21 км – старт в рамках офіційного чемпіонату України з напівмарафону. Обов`язкова попередня реєстрація. Учасникам видаються номери з електронними чіпами.

Призові місця на дистанціях 21 км та 10 км будуть відзначені грошовими винагородами (окремо серед жінок і чоловіків).

Усі учасники, які фінішують на дистанції 10 та 21 км, отримають медалі. Зареєструватися на участь у напівмарафоні можна до 23:00 25 квітня.

Dream Handmade Festival

Якщо ви захоплюєтеся хендмейдом, тоді вам на Dream Handmade Festival, який відбудеться 31 березня - 1 квітня у Львові.  Місце проведення — Палац мистецтв (вулиця Коперника, 17),

На ярмарку можна буде придбати не лише ексклюзивні товари ручної роботи, а й матеріали для творчості. Крім локацій з хендмейд-виробами, на фестивалі будуть розважальні зони та місця відпочинку. Також організатори підготували цікаві майстер-класи, семінари, лекції, а також конкурси з подарунками.

Організатори повідомляють, що вхід на захід безкоштовний у разі попередньої реєстрації на сайті.

Гуморина 2018 у Одесі

Місце сміху залишається незмінним ось уже 45 років. Cонячна Одеса, за якою міцно закріпився статус столиці гумору, цьогоріч знову запрошує жителів і гостей міста на яскравий, феєричний, неповторний і найвеселіший фестиваль – «Гуморина». Протягом двох днів – 31 березня та 1 квітня – місто буде сповнене яскравими барвами, чудернацькими костюмами, веселим сміхом, морем посмішок, музикою та танцями. Як зазначають організатори, традиційно у межах цього святкування відбудеться Парад гумору та фестиваль клоунів та мімів «Комедіада». Поласувати смачненьким можна буде на «Фестивалі їжі», придбати презенти на «Ярмарку сувенірів», а розважити дітей у «Місті дитинства». Місце проведення — Міський сад, Одеса. Вхід — вільний.

У межах цьогорічного одеського фестивалю сміху на вас чекає святкова карнавальна хода, яка розпочнеться 1 квітня о 12:00 на Соборній площі та пройде через вулицю Дерибасівську і Думську площу. У ній візьмуть участь міми, клоуни, музиканти, танцюристи, живі скульптури тощо. Парад дуже яскравий, галасливий і завжди збирає навколо себе велику кількість глядачів. На сьомий Міжнародний фестиваль клоунів та мімів «Комедіада» приїдуть учасники з Білорусі, Угорщини, Ізраїлю, Іспанії, Молдови, Польщі, Румунії, Франції. Також приїдуть відомі артисти і продюсери з Австрії, Бельгії, Німеччини, Італії, Монако, Японії.

Ольга Сідлецька

Коментарі (2)
  • Александр Колибабчук

    А в житомирський Гід

    Александр Колибабчук reply Александр Колибабчук

    А в житомирський Гідропарк слабо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up