Житомирські патрульні виявляють нетверезих водіїв

Житомирські патрульні виявляють нетверезих водіїв

В ніч з 30 на 31 травня, попри значну кількість повідомлень, що надходять спецлінії 102, патрульні виявили трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє Патрульна поліція Житомирської області, відповідно до встановленого порядку, якщо у патрульного поліцейського виникла підозра, що громадянин керував транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння, він зобов’язаний запропонувати водієві пройти перевірку на місці за допомогою приладу «Драгер» або доставити громадянина до спеціалізованого медичного закладу для здачі аналізів. У випадках, коли водій відмовляється від проходження огляду, поліцейський в присутності двох свідків фіксує факт відмови у протоколі про адміністративне правопорушення, котрий в свою чергу направляється до суду для прийняття рішення.
Як наслідок, незважаючи на значні санкції, водії Daewoo Nexia, ВАЗ 2104 та моторолера Hurricane відмовились від проходження процедури освідування в присутності двох свідків на місці, після чого патрульні вилучили водійські посвідчення та оформили необхідні адміністративні матеріали, котрі будуть передані до суду.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up