Жителя Андрушівки засуджено до 10 років позбавлення волі за вбивство приятеля

Жителя Андрушівки засуджено до 10 років позбавлення волі за вбивство приятеля

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Бердичівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному вбивстві  однієї людини та заподіянні легких тілесних ушкоджень іншій (ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури, прокурори у суді довели, що злочин проти життя та здоров’я двох осіб у грудні минулого року скоїв неодноразово судимий 57-річний житель Андрушівської ОТГ Бердичівського району.

Того дня обвинувачений з двома своїми приятелями розпивали алкогольні напої у будинку співмешканки, де він проживав. Під час такого «відпочинку» засудженому раптом не сподобалася присутність співмешканки, тому він нецензурною лайкою змусив жінку покинути компанію та вийти з будинку.

Коли ж один з приятелів заступився за неї і зробив зауваження, зловмисник ще більше розлютився та накинувся на захисника, жорстоко його побивши. Від отриманих побоїв чоловік помер.

Відео дня

Крім цього, фігурант справи побив і другого приятеля, який намагався захистити потерпілого. 

За висновками судово-психіатричного експерта, обвинувачений не перебував у стані фізіологічного афекту та цілком усвідомлював свої дії.

Оцінивши надані прокурором докази, досліджені у судовому засіданні, суд призначив реальне покарання.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up