Жительці Бердичівщини за виявлені у городі посіви конопель загрожує від 3 до 7 років тюрми

Жительці Бердичівщини за виявлені у городі  посіви конопель  загрожує від 3 до 7 років тюрми

Днями працівники сектору дізнання Бердичівського районного відділу поліції під керівництвом окружної прокуратури повідомили про підозру  жительці Швайківської громади.

 В обійсті жінки у липні дільничні офіцери виявили та ліквідували майже 1000 кущів коноплі. Досудове розслідування триває, - повідомив Бердичівський районний відділ поліції.

Дільничні офіцери поліції отримали інформацію про ймовірний посів та вирощування забороненого зілля 40-річною жителькою с. Слободища. Правоохоронці виїхали за місцем проживання жінки та провели санкціонований обшук її домогосподарства. У результаті виявили на городі – 981 рослину конопель.

Відео дня

Вилучене зілля поліцейські направили на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Днями працівники сектору дізнання Бердичівського районного відділу поліції за зібраними доказами, свідченнями та висновками експертів  повідомили жінці про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку або конопель) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадуємо, житомирські поліцейські виявили посіви конопель на мільйон доларів США.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Александр Профатилов

    Дарил людям радость,за что?

keyboard_arrow_up