Жителька Баранівки обікрала знайомого, а коростенка "чистила сумки" в спортклубі і перукарні

Жителька Баранівки обікрала знайомого, а коростенка "чистила сумки" в спортклубі і перукарні

Тепер обидві жінки можуть бути позбавлені волі на строк від п'яти до восьми років.

 

Так, в одному з спортклубів Коростеня з робочого місця адміністраторки закладу зник гаманець з майже 7 тисячами гривень, банківськими картками та іншими цінностями.

З камер відеонагляду правоохоронці з’ясували, що в заклад навідалася невідома жінка, яка, скориставшись хвилинною відсутністю адміністраторки, вчинила крадіжку.

Відео дня

У результаті проведених заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетна жителька м. Коростеня. Її розшукали та доставили до Житомирського РУП для з’ясування всіх обставин. Вона визнала свою причетність та повідомила, що гроші встигла витратити.

Також встановлено, що ця ж жінка вчинила крадіжки грошей у працівниць салону краси. Вона навідалася до закладу і, поки майстрині працювали з відвідувачками, «перевірила» їх сумки. Одна із заявниць, 36-річна житомирянка, втратила 2600 гривень. Друга, 33-річна місцева жителька, виявила зникнення 1600 гривень.

22 вересня до поліції звернувся 40-річний житель м. Баранівки із повідомленням про крадіжку грошей. Чоловік розповів, що з його банківського рахунку зникли понад 16 000 гривень.

Поліцейські встановили, що до правопорушення причетна 39-річна жінка, яка у скоєному зізналася та свою провину визнала. Заявник та його знайома разом вживали спиртне. Згодом вона помітила, що з кишені чоловіка випала банківська картка та вирішила її поцупити. Вже наступного дня жінка почала розраховуватись чужим платіжним засобом у магазинах, витративши всі гроші на спиртне та цигарки. Коли ж заявникові почали надходити повідомлення про списання коштів з його рахунку, він вирішив зателефонувати до поліцейських.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up