Жахливе вбивство на Житомирщині: у Бердичеві чоловік задушив рідного брата

Жахливе вбивство на Житомирщині: у Бердичеві чоловік задушив рідного брата

На околиці Бердичева 34-річний чоловік вбив власного брата. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Підозри поліцейських щодо причин смерті 44-річного жителя Бердичева підтвердились після проведення судово-медичної експертизи – механічна асфіксія.

- Повідомлення про подію надійшло близько півночі. На місце одразу було направлено слідчо-оперативні групи відділу поліції та Головного управління Нацполіції Житомирщини, - розповідає начальник обласного ГУНП В’ячеслав Печененко. – У ході збору інформації та проведення огляду поліцейські звернули увагу на суперечливі та плутані пояснення одного із очевидців, як з’ясувалось, брата загиблого.

Чоловік стверджував, що померлому раптово стало зле і він кинувся викликати йому «швидку». Втім обставини на місці події та перехожі, які випадково опинились неподалік, вказували на інше.

Відео дня

У ході перевірки зібраної інформації поліцейські встановили, що увечері 30 травня між братами у квартирі, де вони мешкали спільно, виник конфлікт на побутовому грунті. Аби уникнути втягнення у нього інших членів родини, чоловіки вийшли пройтись уздовж річки, що неподалік, продовжуючи з’ясовувати стосунки.

 

В якийсь із моментів агресія молодшого з них перевищила межу здорового глузду і він накинувся на брата.

Нині усі обставини події встановлює досудове розслідування, розпочате за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловікові може загрожувати ув’язнення терміном від 7 до 15 років.

Обоє братів раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконне зберігання наркотичних засобів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up