За погрози вбивством та фізичною розправою прокурору судитимуть 24-річного жителя Бердичева

За погрози вбивством та фізичною розправою прокурору судитимуть 24-річного жителя Бердичева

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування за фактом погрози вбивством та насильством щодо працівника місцевої прокуратури, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням прокурором службових обов'язків, вчиненої бердичівлянином.

Наразі місцевою прокуратурою у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.345 КК України затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду для розгляду по суті.

Установлено, що під час розгляду судом клопотання щодо обрання запобіжного заходу 24-річному жителю Бердичева, затриманого за підозрою у вчиненні серії тяжких умисних злочинів, фігурант справи висловив погрозу прокурору Бердичівської місцевої прокуратури, який підтримував клопотання про обрання запобіжного заходу.

Відео дня

Зокрема, вже раніше судимий за аналогічні злочини підозрюваний у залі суду пригрозив прокурору вбивством та фізичною розправою над ним та його родиною, у разі обрання йому запобіжного заходу, пов’язаного з триманням під вартою.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання, зокрема, виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up