За добу в Житомирі поліцейські виявили 4 іноземців-порушників

За добу в Житомирі поліцейські виявили 4 іноземців-порушників

28 вересня під час профілактичних заходів з дотримання міграційного законодавства в обласному центрі поліцейські виявили 4 громадян іноземних держав, які порушили правила перебування в Україні.

Наразі відносно трьох з них уже прийняті рішення про примусове повернення до країн походження,- інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

У результаті перевірки правоохоронці підрозділу міграційної поліції ГУНП в області у м. Житомирі викрили порушення українського законодавства громадянином однієї з країн Південної Азії. 27-річний чоловік приїхав в Україну для навчання в одному із житомирських вишів. Натомість працював кур’єром у службі доставки їжі, не маючи відповідного дозволу на працевлаштування.

За таких обставин іноземець-порушник був доставлений до територіального підрозділу Управління державної міграційної служби в області, де за поданням поліцейських його притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні…) КУпАП.

Відео дня

Того ж дня в обласному центрі у ході спільного профілактичного рейду правоохоронці виявили трьох громадян Азербайджану, 1972, 1981 та 1993 років народження. Усі вони перевищили визначені законодавством дозволені строки перебування в державі, мешкали без документів на право проживання, а також ухилялися від виїзду за межі України.

Відтак чоловіків доставили до відповідного підрозділу УДМС в області для притягнення до адміністративної відповідальності. Нині відносно них прийнято рішення про примусове повернення до країн їх походження.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up