За апеляцією прокуратури Житомирщини ще одного фальшивовалютника взяли під варту

За апеляцією прокуратури Житомирщини ще одного фальшивовалютника взяли під варту

У понеділок, 26 квітня 2021 року, за апеляційною скаргою Житомирської обласної прокуратури Житомирський апеляційний суд скасував ухвалу суду першої інстанції щодо обрання підозрюваному у збуті  підроблених доларів США запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

Натомість постановив нове рішення – застосувати підозрюваному взяття під варту із правом внесення грошової застави на суму 136 тис грн, - інформує пресслужба Житомирської обласної прокуратури.Нагадаємо, 15.04.2021 Корольовський районний суд міста Житомира, розглядаючи клопотання щодо обрання запобіжних заходів трьом фігурантам справи, застосував  тримання під вартою лише одному підозрюваному, двом іншим – цілодобовий домашній арешт.

Прокуратура, з огляду на низку важливих обставин, серед яких можливий вплив підозрюваних на свідків та знищення речових доказів, не погодилася  з таким рішенням та оскаржила в апеляційній інстанції.

Наразі апеляційна скарга стосовно третього підозрюваного також перебуває на розгляді у суді.

Відео дня

Крім того, у ході досудового розслідування кримінального провадження повідомлено про підозру ще двом особам, стосовно яких прокуратура також наполягатиме на триманні під вартою.

Як уже повідомлялося,  13.04.2021 у Житомирі викрито групу осіб, які збували підроблені долари США. Трьох з них затримано під час збуту місцевому жителю 300 фальшивих купюр на території Житнього ринку.

Досудове розслідування за ч. 2 ст. 199 КК України (зберігання, придбання, перевезення та збут підроблених грошей) проводить Головне управління Нацполіції в області.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up