Юний малинчанин «жартома» пограбував крамницю: тепер йому загрожує реальне покарання

Юний малинчанин «жартома» пограбував крамницю: тепер йому загрожує реальне покарання

Уночі 24 квітня до місцевої крамниці заскочив юнак, на очах у продавців викрав пляшку спиртного та втік. Поліцейські розшукали причетного до злодіяння, який пояснив, що це був… жарт.

Утім, така витівка може обернутися для 17-річного хлопця серйозним покаранням, - застерігає відділ комунікації поліції Житомирської області.

За словами охоронника супермаркету, подія сталася близько 1-ї ночі. До торгівельної зали забіг хлопець у… довгому жіночому плащі з капюшоном. Він схопив з полиці коньяк та втік.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили особу правопорушника. Хлопця, 17-річного місцевого жителя, розшукали вдома та доставили до поліційного відділку для з’ясування обставин події.

Відео дня

Юнак визнав свою провину та пояснив, що уночі відпочивав з друзями у центрі міста. Тоді й вирішив «пожартувати», поцупивши спиртне з крамниці. Разом з товаришами вони випили роздобутий коньяк.

Нині триває подальше з’ясування обставин події. Відповідно до ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України така витівка може обернутися для хлопця штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або піврічним арештом, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Крім того, за минулу добу поліцейські Житомирщини викрили ще трьох магазинних крадіїв. Поліцейські розшукали 35-річного жителя м. Коростишева, який причетний до крадіжки кави з полиці крамниці обласного центру.

А 30-річна житомирянка вирішила не розраховуватися за чоловічу туалетну воду вартістю понад 600 гривень. Нестачу товару за кілька днів помітили продавці та звернулися до поліції. Дільничні офіцери встановили та розшукали жінку. Вона визнала свою провину.

На Овруччині просто у місцевій крамниці «за руку» спіймали 16-річну жительку району. Дівчина намагалась пронести повз касу косметику на  суму понад 2 тисяч гривень.

Нині за усіма фактами проводяться досудові розслідування.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up