В Андрушівці поліцейського затримали під час передачі «клієнту» згортку з наркотичною речовиною

В Андрушівці поліцейського затримали під час передачі «клієнту» згортку з наркотичною речовиною

Напередодні правоохоронцями задокументовано факт збуту цим же поліцейським психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну. 

Як повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури, у п’ятницю, 8 жовтня, Житомирською обласною прокуратурою спільно зі  співробітниками ВБКОЗ Управління СБ в області та слідчих ДБР викрито на збуті наркотичної речовини патрульного поліції одного з територіальних підрозділів області.

Поліцейського затримано в Андрушівці, у центрі міста, о 16.30 год, під час повторної передачі «клієнту» згортку з наркотичною речовиною.

Відео дня

За повідомленням СБУ, спочатку поліцейський збував психотропи особисто у вільний від роботи час. Згодом залучив декількох наркозалежних місцевих жителів, які за незначну винагороду погодилися збувати амфетамін у роздріб «кінцевим споживачам».

За оперативною інформацією СБУ, щомісячний «чистий» прибуток поліцейського від наркоторгівлі становив щонайменше декілька десятків тисяч гривень.

Тривають слідчі дії для встановлення каналів надходження психотропної речовини до фігуранта справи та притягнення до відповідальності усіх причетних до злочину осіб.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up