Упродовж цього року поліцейські Житомирщини розшукали 180 зниклих безвісти

Упродовж цього року поліцейські  Житомирщини розшукали 180 зниклих безвісти

Загалом за 8 місяців розшукали понад пів тисячі дорослих осіб.

Як повідомив начальник відділу Управління карного розшуку ГУНП Андрій Куліш, упродовж поточного року поліцейські розшукали понад 200 осіб, підозрюваних або обвинувачених у кримінальних діяннях. Серед затриманих 3 - причетні до вбивств, 7 – до спричинення тяжких тілесних ушкоджень, 2 – до розбоїв та 13 – до грабежів.

Розшуківці Житомирщини встановили місцеперебування ще понад 92 осіб, оголошених у розшук розшук органами кримінально-виконавчої інспекції.

Також поліцейські встановили місце перебування 177 безвісно зниклих людей. Завдяки роботі правоохоронців за час повномасштабної агресії рф було розшукано 150 зниклих.

Відео дня

Окрім того, оперативники розшукового відділу УКР ГУНП проводять ідентифікацію невпізнаних тіл, серед яких і ті, хто загинув у результаті воєнних злочинів агресора. Наразі поліцейські встановили особи 39 померлих, у тому числі 27 загиблих.

Поліцейські закликають громадян подбати про наявність зв’язку з рідними і не забувати повідомляти їм про власне місцезнаходження. Пам’ятайте, що відсутність інформації від близької людини часто розцінюється як потрапляння у потенційну неприємність чи біду.

Водночас нагадуємо громадянам, що поліція приймає звернення про безвісне зникнення людей, у тому числі зниклих у місцях проведення бойових дій, та проводить заходи для встановлення їх місця знаходження. Для подання такої заяви близькі родичі або інші особи, яким відомо про факт зникнення, можуть зателефонувати на спецлінію 102 або за номером гарячої лінії 0894201867 (цілодобово), безпосереднього звернутися до територіального підрозділу поліції або ж направити таку інформацію поштою (https://bit.ly/3erlTYV)

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up