Учнів коростишівської гімназії, в якій розпилили подразнюючий газ, виписано з лікарні

Учнів коростишівської гімназії, в якій розпилили подразнюючий газ, виписано з лікарні

Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом розпилення невідомого газу у приміщенні навчального закладу міста Коростишева.

Установлено, що 13.05.2019, у Коростишівській гуманітарній гімназії № 5, близько 10 год 40 хв дня, під час перерви, у чоловічому туалеті на третьому поверсі, 13-річний учень розпилив із газового балончика невідомий газ. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Унаслідок цього було порушено навчальний процес, дітей, які відчули токсичну дію газу, відразу госпіталізовано до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Станом на 14 травня 2019 року стан здоров’я школярів стабілізувався,    усіх 13-х учнів гімназії виписано із лікарні.

Відео дня

Наразі у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України триває досудове розслідування, яке проводить СВ Коростишівського ВП ГУНП в області.

Для повного, всебічного і об’єктивного досудового розслідування процесуальне керівництво забезпечується групою прокурорів, яку очолює ювенальний прокурор.

Додатково: відповідно до санкції зазначеної статті, хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up