У Житомирському районі двоє молодиків "обнесли" дачні будинки житомирян

У Житомирському районі двоє молодиків "обнесли" дачні будинки житомирян

20-ти та 15-річний жителі села Василівки обікрали дачні будинки двох житомирян. Викрадені речі сподівалися перепродати, проте на заваді стала поліція, яка викрила злодіїв раніше. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Упродовж одного дня до Житомирського відділення поліції звернулися одразу двоє жителів обласного центру із заявами про обкрадання їх заміських будинків у с.Василівці.

Працівники слідчо-оперативної групи на місцях подій з’ясували, що до садиби 34-річного чоловіка злодії потрапили, зірвавши навісний замок на вхідних дверях, і викрали з приміщення бензопилу, інші електроінструменти та садово-городній інвентар. А на дачу 33-річного житомирянина крадії проникли, пошкодивши вікно, і винесли звідти телевізор, DVD-програвач, музичний центр і комп’ютерну техніку.

Відео дня

Поліцейські запідозрили, що обидві крадіжки могли вчинити одні і ті ж самі особи.

– Серед першочергових заходів, направлених на розкриття зазначених злочинів, поліцейські здійснили й подвірний обхід та перевірили наявну інформацію про можливу причетність конкретних місцевих жителів. Таким чином вдалося викрити винуватців, - розповів керівник підрозділу кримінальної поліції Житомирського відділення поліції Олександр Черемісін.

Виявилося, що обидві крадіжки вчинили 20-ти та 15-річний молодики. За місцем проживання обох поліцейські виявили викрадені речі, які парубки збиралися перепродати.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up