У Житомирі виявили масові порушення у роботі лотерейних закладів

У Житомирі виявили масові порушення у роботі лотерейних закладів

Загалом перевірці були піддані близько десятка лотерейних закладів на вулицях Київській, Великій Бердичівській, Небесної Сотні та у районі Сінного ринку.

Під час спеціальних рейдів в обласному центрі інспектори превенції Житомирського відділу поліції виявили та задокументували 8 випадків порушення встановленого режиму роботи лотерейними закладами, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Працівники блоку превенції Житомирського відділу поліції провели вечірній рейд по лотерейних закладах, що функціонують на центральних вулицях міста, для перевірки додержання ними встановленого часу і правил роботи.

– Загалом перевірці були піддані близько десятка лотерейних закладів на вулицях Київській, Великій Бердичівській, Небесної Сотні та у районі Сінного ринку. Щодо діяльності частини з них до поліції надходили нарікання та скарги від жителів багатоквартирних будинків, на перших поверхах яких розміщені ці заклади, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відео дня

Відтак за результатами проведених рейдів було виявлено, що попри заборону роботи після 22-ї години заклади продовжували працювати і у них знаходилися відвідувачі.

Усі виявлені порушення правоохоронці відповідним чином задокументували. Відносно адміністраторів лотерейних закладів складено адмінпротоколи за ч.1 ст.155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали подані на розгляд відповідних комісій за місцями проживання суб’єктів правопорушення.

Окрім того, інформація про результати рейдів направлена в органи місцевого самоврядування для адекватного реагування та організації подальших перевірок.

Слід зазначити, з початку року у Житомирі поліція склала понад два десятки адміністративних матеріалів щодо порушення встановленого режиму роботи лотерейних закладів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Олег Вдовиченко

    Лоторейні , гральні клуби-однорукій мошенник!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up