У Житомирі "святкування" закінчилося смертельним травмуванням чоловіка

У Житомирі "святкування" закінчилося смертельним травмуванням чоловіка

26 травня увечері із ножовим пораненням до лікарні був госпіталізований житомирянин, який за кілька годин помер під час надання медичної допомоги. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Події відбувались у квартирі 39-річного житомирянина, де зібралось 3 цивільних подружжя. У ході розпалу застілля у когось з гостей зник телефон. З’ясовували причетного до крадіжки суперечками та штовханиною, допоки один із молодиків не наніс ножове поранення іншому. Потерпілому викликали «швидку», а його кривдник поспішив утекти.

Поліцейські, з’ясувавши обставини на місці події, встановили місця можливого перебування підозрюваного та наступного дня його затримали.

- 24-річний чоловік спробував переховуватись, проте завдяки своєчасним діям поліцейських  він був затриманий, - розповів начальник Житомирського відділу поліції ГУНП Михайло Сорока. – Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за низку злочинів: крадіжки, грабіж, шахрайство та нанесення тілесних ушкоджень.

Відео дня

За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала унаслідок масивної крововтрати через пошкодження міжреберних артерій. Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий на підставі ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up