У Житомирі припинено незаконну діяльність трьох гральних закладів

У Житомирі припинено незаконну діяльність трьох гральних закладів

Прокуратура спільно з податківцями припинила незаконну діяльність трьох гральних закладів та вилучила майже 70 комп’ютерів.

У середу, 4 квітня 2018 року, прокуратура Житомирської області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в області припинили протиправну роботу трьох гральних закладів у Житомирі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Зокрема, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій проведено санкціоновані обшуки у місцях облаштування нелегальних закладів, що по вул. Велика Бердичівська, Небесної Сотні та Хлібна.

У ході обшуків  правоохоронці виявили 68 одиниць комп’ютерної техніки (системні блоки та монітори), гральне обладнання, документацію, чорнові записи, грошові кошти.

Відео дня

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, встановлюється причетність інших осіб до організації нелегального грального бізнесу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України проводить Головне управління Державної фіскальної служби в області.

Процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.

Нагадаємо, нещодавно було припинено незаконну діяльність гральних закладів у двох райцентрах – м. Олевськ та смт. Лугини.  

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Виктор Копытько

    Одна из заповедей нынешних ворюг у власти гласит: украл! поделись с властьимущим и воруй спокойно дальше. А если украл и не поделился они сами заберут и поделят, но уже без тебя.
  • Ольга Бойцова

    тоже мне новость))) тут закрыли, там открыли!!!!!!
  • Володимир Оснадчук

    А чому їх діяльність починається?
  • Ростислав Малик

    А толку 3 закрыли а рядом 33 работают
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up