У Житомирі поліція забезпечує правопорядок під час сесії обласної ради

У Житомирі поліція забезпечує правопорядок під час сесії обласної ради

Працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії забезпечують охорону публічного порядку біля будівлі Житомирської облдержадміністрації та усередині приміщення, де 7 лютого відбувається сесія обласної ради.

Водночас поліцейські вживають заходів щодо недопущення порушень правопорядку, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

 

Відео дня

Біля адміністративної будівлі облдержадміністрації зібралися близько 150 громадян. Приводом для цього, за твердженням протестувальників, стало  непритягнення до кримінальної відповідальності особи, причетної до ДТП, в якій загинула людина. Під вказаним приводом учасники акції намагалися потрапити усередину приміщення до зали, де нині триває сесія обласної ради. Внаслідок виниклої тисняви було пошкоджено скло на вхідних дверях у будівлю. За вказаним фактом розпочато перевірку.

З пікетувальниками спілкувався начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

У подальшому група активістів, визначених зібранням, були проведені до сесійної зали, де вони пересвідчились у відсутності представників політичних сил, які цікавили учасників мітингу. 

Разом з тим, у ході сесії керівник поліції Житомирщини проінформував присутніх про хід розслідування кримінального провадження за фактом ДТП у Житомирському районі, що сталась у листопаді минулого року за участі депутата облради. Він роз’яснив процесуальні моменти, від яких залежить результат досудового розслідування, і пообіцяв його повідомити на наступних сесіях. 

Під час оголошеної перерви В’ячеслав Печененко знову поспілкувався з громадою під будівлею облдержадміністрації, запевнив пікетувальників, що поліція робить усе необхідне для об'єктивного розслідування резонансного ДТП, та закликав не порушувати правопорядок.

Нині на місці події продовжують працювати працівники поліції, нацгвардійці та групи комунікації. Правоохоронці закликають громадян не допускати правопорушень та наголошують на визначеному порядку реєстрації для участі у сесіях обласної ради. Твердження, озвучені  окремими активістами про недопуск журналістів у сесійну залу, не відповідає дійсності.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up