У Житомирі поліція припинила діяльність базарних «наливайок»

У Житомирі поліція припинила діяльність базарних «наливайок»

На вихідних під час профілактичних заходів дільничні офіцери поліції Житомирського ВП задокументували продаж самогону з однієї з базарних торгівельних точок.

Ще з двох кіосків вилучили понад 100 л готового для продажу саморобного спиртного, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області. Також поліцейські виявили та припинили низку інших правопорушень.

До дільничного поліцейського звернулись жителі житлового масиву, що знаходиться поруч з Житнім ринком в обласному центрі. Громадяни поскаржились на осіб, які розпивають спиртне прямо на ринку, купуючи його там же, а згодом порушують спокій жителів довколишніх будинків. За попередньою інформацією, на базарі відбувалась торгівля самогоном.

Відео дня

Відтак поліцейські провели профілактичний рейд. Правоохоронці задокументували факт продажу спиртного кустарного виробництва з одного з кіосків. Ще у двох таких торгівельних точках виявили близько 100 л приготованого для продажу самогону.

- Загалом  під час профілактичних заходів  на ринку дільничні інспектори  виявили понад десятка правопорушень. Це і факти зберігання самогону, і його продаж, і розпиття спиртного  та куріння у громадських місцях, - повідомив заступник начальника  Житомирського відділу поліції Володимир Богдан. – Також поліцейські перевірили більше 2 десятків осіб, які поводилися підозріло та без діла тинялися по ринку,  щодо причетності до правопорушень.

Усе виявлене поліцейські вилучили, відносно продавців склали відповідні адміністративні матеріали. Порушникам загрожують штрафні санкції.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Alexandr Nevisevich

    Мафию победить нельзя, ее можно только возглавить)
  • Alex Highlander

    Ну насмешили... Припинили на сколько на час???
  • Igor Pavlenko

    вчора купував у цієї цьоті цукор,була чимось дуже налякана!
  • Lyudmila Gulavskaya

    Вот на сколько у нас предприимчивый народ!)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up