У Житомирі побили кондуктора тролейбуса: поліція відкрила кримінальне провадження

У Житомирі побили кондуктора тролейбуса: поліція відкрила кримінальне провадження

19 лютого в обласному центрі нетверезий парубок учинив конфлікт з кондуктором тролейбуса, а потім ще й вдарив його. Хулігана доставили до відділу поліції, а за цим фактом розпочали досудове розслідування.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, конфлікт стався увечері у тролейбусі  3-го маршруту на перехресті вулиць Гоголівської та Вокзальної. Причиною для нього стало непорозуміння через оплату проїзду. Пасажир почав вимагати від кондуктора здачу із суми, яку насправді йому не давав. Коли отримав відмову, відреагував агресивно і вдарив  кондуктора.

На місце події прибули патрульні, а згодом і слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Усі обставини  зафіксовані, а за вказаним фактом розпочато провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Парубка, як з’ясувалось 21-річного жителя обласного центру, було доставлено до відділу. Уже  там стало відомо, що молодик є обвинуваченим і в іншому провадженні за фактом хуліганства, судове слухання якого призначено на 15 березня 2019.

Відео дня

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді як штрафу, так і обмеження волі терміном до 5 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up