У Житомирі нацгвардійці затримали двох чоловіків за підозрою у незаконному зберіганні та розповсюдженні наркотиків

У Житомирі нацгвардійці затримали двох чоловіків за підозрою у незаконному зберіганні та розповсюдженні наркотиків

Як повідомляє НГУ Житомирщини, учора під час патрулювання Корольовського району нацгвардійці звернули увагу на підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з патрулем, різко змінивши напрямок руху.

Даного громадянина було зупинено та у присутності свідків проведено поверхневий огляд й перевірку особистих документів. У затриманого правоохоронці виявили два паперових згортки з сухою подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Увечері того ж дня гвардійці помітили на вулиці підозрілу особу, яка помітно нервувала та намагалась уникнути зустрічі з військовослужбовцями. Під час поверхневої перевірки правоохоронці з’ясували, що 38-річний житель району мав при собі паперовий згорток, в якому знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору ймовірно наркотичного походження.

В усіх випадках на місця подій були викликані слідчо-оперативні групи, а затриманих було передано працівникам поліції для подальшого з’ясування обставин за підозрою у скоєнні злочину за ст. 309 ч.1 Кримінального кодексу України, вилучене було направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up