У Житомирі чоловік намагався викрасти з салону автомобіля відеореєстратор

У Житомирі чоловік намагався викрасти з салону автомобіля відеореєстратор

До поліції надійшло повідомлення про спробу невідомого чоловіка викрасти з салону автомобіля майно. Для цього він пошкодив скло у транспортному засобі.

Поліцейські затримали причетного до злодіяння. Нині розпочато досудове розслідування, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

На спецлінію «102» зателефонувала житомирянка, яка стала очевидцем правопорушення. За словами жінки, невідомий чоловік розбив скло у «Ford Fiesta», що стояв у дворі багатоповерхівки, та намагався потрапити всередину.

На місце події прибув наряд інспекторів Управління поліції охорони, які патрулювали у місті. Правоохоронці з’ясували прикмети правопорушника та швидко його розшукали. Чоловіка затримали та доставили до Житомирського відділу поліції для з’ясування всіх обставин.

Відео дня

Як нині встановлено, затриманий 40-річний житомирянин вже був раніше засуджений за вчинення майнових злочинів. Він визнав свою провину та розповів, що хотів викрасти відеореєстратор, аби продати.

Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Поліцейські закликають автовласників подбати про збереження власних транспортних засобів та майна. Для цього залишайте автомобіль на надійній охоронюваній стоянці та обов’язково зачиняйте його, навіть виходячи на кілька хвилин. Не варто залишати в салоні документи, гроші, ґаджети тощо. Важливим способом захистити транспортний засіб є встановлення якісної охоронної сигналізації, яка не тільки сповістить господаря про посягання на майно, але й заблокує намагання зловмисника викрасти автомобіль.

Відтак, відповідальне ставлення до збереження власного майна значно зменшить шанси зловмисників заволодіти ним.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up