У Попільнянському районі чоловіка, який задушив сусідку, взяли під варту

У Попільнянському районі чоловіка, який задушив сусідку, взяли під варту

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, вчиненого жителем Попільнянського району.

У понеділок, 15 квітня 2019 року, клопотання, погоджене з прокуратурою області про обрання підозрюваному у вбивстві запобіжного заходу у виді тримання під вартою, розглянуто судом, - повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

Установлено, що 59-річний чоловік, маючи тривалу неприязнь до сусідки, умисно протиправно заподіяв їй смерть.

Відео дня

Трагічна подія у с. Квітневе Попільнянського району сталася 11 квітня цього року, близько 11 год. Підозрюваний, побачивши 80-річну сусідку, яка проходила повз його помешкання, вибіг на дорогу, схопив літню жінку за шию, затягнув на своє подвір’я, де задушив її. А щоб приховати сліди вбивства, зловмисник на власному автомобілі вивіз труп на околицю села, де у лісопосадці прикидав сухими гілками.

Правоохоронці розкрили злочин вже наступного дня, коли до них звернулися рідні пенсіонерки та повідомили про її зникнення.

Наразі у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up