У Мирополі селяни до смерті побили сусіда і замкнули в підсобці

У Мирополі селяни до смерті побили сусіда і замкнули в підсобці

Подія мала місце у селищі Мирополі Житомирського району кілька днів тому.

Між співчаркувальниками виник раптовий конфлікт, унаслідок якого двоє місцевих жителів до смерті побили іншого і спробували приховати злочин. Нині винуватців затримали поліцейські. Триває досудове розслідування,- повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Про те, що у с. Мирополі кілька днів тому сталося вбивство, правоохоронці дізнались від місцевої жительки. Власне, жінка сама зателефонувала до Любарського відділення поліції і повідомила, що вбила сусіда. Поліцейські, які прибули для перевірки цих відомостей, застали заявницю вдома нетверезу й вона відмовилась від заяв, натомість списала сказане на недолугий жарт. 

Однак поліцейські таки навідались до сусідського обійстя і з’ясували, що господар вдома не з’являвся вже якийсь період часу. Не бачили його останніми днями й у селі. Такі обставини викликали у правоохоронців обґрунтовані підозри. 

Відео дня

– Про заявницю, її сусідів і коло їх спілкування було відомо, що ці селяни зловживають спиртним, ніде не працюють і ведуть асоціальний спосіб життя. Зважаючи на всі ці фактори, ми провели огляд у домоволодінні заявниці і в замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка. На ньому виявлені садна та інші тілесні ушкодження, які, за висновком експертів, і призвели до смерті, - прокоментував начальник Любарського відділення поліції Андрій Корчевський.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

У ході першочергових заходів оперативники кримінальної поліції відтворили останній день життя чоловіка та з’ясували попередні обставини його загибелі. Так, було встановлено, що 23 лютого у будинку місцевих жителів зібралась компанія для чергового застілля, до неї долучився і потерпілий. На ґрунті пиятики між трьома чоловіками, серед яких і господар обійстя, виникла раптова суперечка і бійка. Старшому за віком чоловіку було спричинено серйозних тілесних ушкоджень. Його непритомного винесли у підсобку і замкнули. 

Винуватців, чоловіків віком 40 та 36-ти років, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше досудове розслідування.

За чинним законодавством затриманим може загрожувати від 7 до 15 років.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up