У Коростені - жорстоке вбивство

У Коростені - жорстоке вбивство

У четвер, 20 липня, на околиці Коростеня у канаві було виявлено тіло невідомого чоловіка із ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Під час огляду місця події, за метрів 300 від крайнього провулку міста, поліцейські встановили, що тіло чоловіка пролежало більше тижня.

У ході судово-медичної експертизи, у нього зафіксовано тілесні ушкодження у вигляді численних переломів ребер та грудини.

Відтак було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відео дня

- Під час першочергових заходів нам вдалося встановити особу загиблого, він виявився 30-річним жителем м. Коростеня, який мешкав неподалік місця, де його і знайшли, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира. – Згодом у ході огляду квартири, де він жив, якщо її можна назвати житлом через занедбаність та сморід, ми встановили приблизний перебіг подій останнього дня його життя – це було 11 липня.

Увечері двоє чоловіків та безпосередня власниця квартири, 21-річна дівчина, разом розпивали спиртне. В якийсь з моментів їх «інтелектуальна» бесіда зайшла в глухий кут і виник конфлікт, що переріс у бійку між «кавалерами».

У результаті один із них від отриманих травм помер. Тіло пролежало у квартирі ще кілька днів, допоки колишній товариш не виніс його уночі у простирадлі і не викинув у канаву, де ще за тиждень труп і виявили.

Нині підозрюваний у вбивстві затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про взяття його під варту.

За наявною інформацією, 27-річний чоловік - житель м. Сум, який з незрозумілих поки причин тимчасово перебував на Житомирщині. Поліцейські перевіряють його причетність до інших кримінальних діянь.

За умисне вбивство йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up