У дачному кооперативі на території Оліївської громади через членські внески побилися голова і власниця ділянки

У дачному кооперативі на території Оліївської громади через членські внески побилися  голова і власниця ділянки

Обидві жінки тепер звинувачують одна одну і написали відповідні заяви в поліцію.

А загалом, як повідомляє Житомирське районне управління поліції, 11 травня було зареєстровано 3 факти нанесення тілесних ушкоджень. В одному випадку  конфлікт виник через жінку, а у іншому - члени дачного кооперативу сперечалися через несплату відповідних внесків.

Так, 11 травня до Житомирського районного управління поліції звернувся 37-річний місцевий житель, який повідомив про конфлікт з нинішнім співмешканцем його колишньої дружини.  Словесна суперечка між чоловіками швидко перейшла у сутичку.  За словами, заявника, 38-річний опонент наніс йому тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких нині встановлює судово-медична експертиза.

Вирішення організаційних питань  в одному з дачних кооперативів на території Оліївської громади також завершилось бійкою.  Питання сплати членських внесків виявилося настільки суперечливим, що сутичка виникла між 63-річною головою кооперативу та 37-річною власницею ділянки. Згодом обидві жінки написали заяви до поліції про спричинення  одна одній тілесних ушкоджень. Тож нині розпочато розслідування цих обставин.

Відео дня

Призначено відповідні експертизи. Попередня правова кваліфікація названих діянь – умисне легке тілесне ушкодження. Відповідно до ст. 125 Кримінального кодексу України за такі вчинки визначено покарання від штрафу до двох років обмеження волі.

Водночас поліцейські закликають громадян вирішувати усі конфлікти у цивілізований спосіб, домовляючись про компроміси. В іншому випадку - звертатися до судових інстанцій, які допоможуть законним чином врегулювати спірне питання.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up