У Черняхівському районі Житомирщини запрацювала поліцейська станція

У Черняхівському районі Житомирщини запрацювала поліцейська станція

7 червня у Черняхівському районі відкрилась ще одна поліцейська станція, яка обслуговуватиме близько 2,5 тисяч жителів сіл Високого, Осник, Забріддя, Щенієва, Городища та Городенка.

Для комфортної  роботи тут створено необхідні технічні та побутові умови, інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Реалізувати ініціативу поліцейських про створення станції вдалося завдяки підтримці Високівської об’єднаної територіальної громади та координаторів міжнародного проекту ПРООН.

Відео дня

Поліцейська станція вміщує два кабінети (для роботи дільничного та ювенального офіцерів поліції) та кімнату відпочинку добового наряду. Усі приміщення обладнані відповідними меблями, оснащені технічно та мають доступ до мережі Інтернет.

Керівник Головного управління Нацполіції області В’ячеслав Печененко відзначив, що відтепер місцевим жителям буде простіше звернутись за допомогою до поліції, а самі правоохоронці отримали змогу швидше прибувати за викликом громадян.

Також керівник поліції Житомирщини передав дільничному офіцеру Черняхівського ВП ГУНП Володимиру Субіну нагрудний відеореєстратор (боді-камеру) для використання у повсякденній роботі.

Голова Високівської об’єднаної територіальної громади Микола Бардук розповів, що питання безпеки та правопорядку є одним із пріоритетних, саме тому кілька проектів уже на стадії реалізації. Нині це відкриття поліцейської станції, а наступним кроком буде встановлення кількох десятків камер відеоспостереження на території найбільших сіл – у Високому та Забрідді.

- Рішення про відкриття у с. Високому поліцейської станції уже сприяло покращанню ситуації з точки зору профілактики загального стану. А початок її роботи, ми сподіваємось, значно зменшить кількість дрібних правопорушень і крадіжок на території сіл обслуговування, - наголосив він.

За плідну співпрацю та вболівання за стан правопорядку начальник ГУНП В’ячеслав Печененко вручив Подяку голові Високівської об’єднаної територіальної громади.

У свою чергу, координатор міжнародного проекту ПРООН Жанна Чмут зазначила, що місцеві жителі мають і самі усвідомлювати особисту відповідальність за безпеку. Для цього з у рамках проектів організацією проводяться відповідні тренінги у територіальних громадах, під час яких роз’яснюються шляхи створення безпечного середовища.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up