У Бердичеві викрили розповсюджувача наркотиків

У Бердичеві викрили розповсюджувача наркотиків

15 серпня близько 19:00 на одній із вулиць райцентру оперативники Бердичівського райвідділу поліції звернули увагу на молодика, який підозріло поводився.

Як повідомила Поліція Житомирської області, після перевірки документів і ряду питань хлопець визнав, що займався розповсюдженням наркотиків. Він розповів, що за гроші робив так звані закладки доз. Молодик показав місця, де саме залишав їх. Правоохоронці виявили понад два десятки таких сховків.

Працівники слідчо-оперативної групи райвідділу поліції задокументували обставини та вилучили 21 пакунок з кристалічною речовиною. Виявлене слідчі направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відео дня

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Поліцейські з’ясовують шляхи надходження наркотиків до розповсюджувача та інші обставини.

Відповідно до чинного законодавства причетному до поширення заборонених речовин може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up