Трагедія у Старому Солотвині: чоловік вистрілив з рушниці у сусіда, а потім застрелився сам

Трагедія у Старому Солотвині: чоловік вистрілив з рушниці у сусіда, а потім застрелився сам

Обставини фатального конфлікту між двома односельчанами наразі втасновлює поліція.

12 серпня близько 21:00 до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про постріли у приватному домоволодінні у с. Старому Солотвині Гришковецької громади. На місце події виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу.

Як повідомили у ГУНП області, кількома годинами раніше між двома односельцями виник конфлікт у місцевій крамниці. Причиною стало зауваження одного з них іншому щодо неприпустимої поведінки.

Відео дня

Згодом 54-річний учасник подій проїздив підводою повз подвір’я свого опонента. Між ними знову виникла словесна перепалка, у ході якої 52-річний господар обійстя пішов за будинок, звідки раптово пролунав постріл.

Старший з чоловіків отримав вогнепальне поранення живота. Його доставили до Бердичівської районної лікарні.

Тим часом другий учасник події зачинився у власному будинку та вчинив самогубство за допомогою мисливської гладкоствольної рушниці.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Вера Стадникова

    Подурели совсем
  • Vera Bobb

    Дурість люди,краще йти добровольцями...

keyboard_arrow_up