Щоб не купувати, житель Високої Печі вкрав омріяний мопед

Щоб не купувати, житель Високої Печі вкрав омріяний мопед

16 жовтня до поліції звернувся житель с. Високої Печі із повідомленням про викрадення його мопеда. Поліцейським чоловік розповів, що напередодні збирався продати транспорт, а на ранок виявив його відсутність.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Розшуківці встановили та розшукали потенційного «покупця», який, замість придбати, викрав мопед. Нині він свідчить у відділку.

Повідомлення про подію надійшло уранці від 31-річного чоловіка. За його словами, напередодні він домовлявся з 18-річним односельцем про продаж мопеда, але хлопцеві його ціна виявилась зависокою,  тож угода не відбулась.

Відео дня

Оглянувши місце події, поліцейські з’ясували, що мопед зберігався на території домогосподарства заявника у підсобному приміщенні, яке не було замкненим. Тож уночі хтось практично безперешкодно зайшов усередину та викотив звідти мототехніку.

Під час перевірки обставин, розшуківці поспілкувались і з потенційним покупцем. Хлопець спочатку категорично заперечив свою причетність до крадіжки, але згодом просто заплутався у власних словах і був змушений розповісти правду.

Дізнавшись у господаря, де, як і в якому стані зберігається мопед, однак не домовившись з власником про його вартість, парубок повернувся уночі. Він  потайки викотив двоколісник та перевіз його у хату-пустку на околиці села, залишивши там. Надалі, за словами хлопця, збирався його розібрати та продати частинами.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Мопед вилучено та повернуто власникові, парубкові за скоєне може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення терміном до 8 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up