Прокуратура вимагає оформити правовстановлюючі документи на будівлі дитсадків

Прокуратура вимагає оформити правовстановлюючі документи на будівлі дитсадків

Прокуратура встановила порушення щодо оформлення правовстановлюючих документів на будівлі загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів у Чуднівському районі та виявила порушення.

Бердичівська місцева прокуратура опрацювала інформацію органів місцевого самоврядування щодо оформлення правовстановлюючих документів на будівлі загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів у Чуднівському районі та встановила порушення, - повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області. 

Зокрема, на будівлі двох дошкільних навчальних закладів, які знаходяться на території Бабушківської і Рачківської сільських рад та перебувають у них на балансі, не виготовлено правовстановлюючих документів.

Це, у свою чергу, може  призвести до зловживань щодо розпорядження комунальним майном, спричинити ризики стосовно належного функціонування дошкільних закладів і навчального процесу та порушення прав дітей.

Відео дня

Місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру та заявлено два позови зобов’язального характеру щодо виготовлення правовстановлюючих документів сільськими радами на будівлі дошкільних навчальних закладів.

Наразі позови перебувають на розгляді у Житомирському окружному адміністративному суді.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up