Пограбування в Овручі: здобиччю крадія став айфон

Пограбування в Овручі: здобиччю крадія став айфон

Уночі 1 серпня жителька райцентру повідомила поліцейських про пограбування на вулиці.

Інспектори групи реагування патрульної поліції Овруцького відділення під час відпрацювання території міста знайшли та затримали грабіжника, інформує відділ комунікації поліції Житомирської області. За скоєне йому загрожує до 4 років ув’язнення.
24-річна дівчина поверталася додому близько півночі, коли на одній з вулиць незнайомець вихопив з її рук «iPhone». Заявниця ледь встигла  розгледіти його одяг  та зовнішність, як парубок втік. Про подію дівчина відразу повідомила до поліції і описала прикмети грабіжника, які запам’ятала.
- Допоки заявниця більш детально розповідала про обставини пограбування, інспектори групи реагування ПП  уже відпрацьовували місце вчинення злочину та прилеглі території, орієнтуючись на отриманий опис праворушника, - розповів начальник Овруцького ВП Сергій Савлук.
На зупинці громадського транспорту поліцейські помітили парубка, що підходив під названі прикмети, тож зупинились, аби перевірити незнайомця. На появу інспекторів, той відреагував спробою втечі. Відтак парубка затримали та доставили до відділення поліції, де його впізнала потерпіла. Вкрадений телефон згодом у хлопця теж вилучили.
- Затриманий виявився 23-річний жителем с. Великої Хайчі Овруцького району, - сказав Сергій Савлук. – Раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.
Свій  вчинок хлопець пояснив спонтанним рішенням, прийнятим під впливом вжитого алкоголю. Нині  за скоєне йому може загрожувати покарання від штрафу і аж до 4-річного позбавлення волі (ч.1 ст. 186 (Грабіж) ККУ).

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up