Пасла худобу і заблукала: у Новоград-Волинському районі дві доби шукали 67-річну пенсіонерку

Пасла худобу і заблукала: у Новоград-Волинському районі дві доби шукали 67-річну пенсіонерку
  • На щастя, пошуки завершилися вдало, і хоч і травмована, жінка повернулася додому. Нині її життя в безпеці.

23 жовтня дільничні офіцери поліції Новоград-Волинського райвідділу розшукали зниклу кілька днів тому жительку с. Романівки. Як з’ясувалось, жінка спочатку заблукала, а потім ще й травмувалась, упавши у полі. Тож виявили її поліцейські у безпорадному та напівсвідомому стані та відразу передали під опіку медиків. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Як повідомляє Новоград-Волинський районний відділ поліції, про зникнення 67-річної пенсіонерки повідомила голова Брониківської територіальної громади опівдні 23 жовтня. Жінка ще 21 жовтня пішла пасти худобу та не повернулась. Односельчани зниклої 2 доби самотужки розшукували її, а згодом звернулись за допомогою до поліції.

- До села виїхали кілька пошукових груп, які уточнили інформацію щодо можливого маршруту жінки та інші важливі деталі, - розповів начальник Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрій Гнатенко. – Також ми з’ясували, що зникла не має рідних і тому останнім часом проживала у літнього подружжя, яким допомагала по господарству.

Відео дня

Разом з односельчанами зниклої поліцейські розбили територію пошуку, лісосмугу та пасовище, на квадрати та розпочали їх прочісування. Уже ближче до вечора, близько 19:00, вони побачили бабусю у каналі посеред поля на відстані 5 км від села. Жінка перебувала у безпорадному стані, погано  розуміла, що відбувається, та не могла самотужки підвестися.

Відтак дільничні офіцери поліції Володимир Рудик та Володимир Пасічник надали їй домедичну допомогу, винесли з поля до своєї автівки, куди  викликали «швидку».

Уже в лікарні, коли бабуся оговталась від шоку, вона розповіла про свої «пригоди». Жінка пасла худобу, коли зрозуміла, що заблукала і почала шукати дорогу до  села. За її словами, блукала полем два дні, допоки на третій не спіткнулася у траві та впала. Сил піднятися уже не мала та ще й відчула різкий біль у ключиці. Бабуся, каже, що уже й не сподівалась на чиїсь допомогу у такій скруті.

У лікарні жінку обстежили та діагностували вивих ключиці. Тож бажаємо їй міцного здоров’я та швидкого одужання.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up