Новини СБУ: коротко про головне. 19 - 25 травня 2021 року

Новини СБУ: коротко про головне. 19 - 25 травня 2021 року

Головні події минулого тижня - від Управління Служби безпеки України Житомирської області.
 

Викрито зловживання з бюджетними коштами Управлінням СБУ в області спільно з окружною прокуратурою. 

За процесуального керівництва ювенального прокурора Бердичівської окружної прокуратури приватному підприємцю повідомлено про підозру у привласненні бюджетних коштів у великих розмірах та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). 

Відео дня

За даними слідства, кримінальне правопорушення скоєне у 2017 році, під час проведення за бюджетні кошти капітального ремонту даху та заміни вікон (заходи енергозбереження) у приміщенні однієї із загальноосвітніх шкіл Андрушівського району на загальну суму понад 1,2 млн грн. 

Підрядник – приватний підприємець, складаючи офіційні документи про ремонтні роботи, вніс до актів недостовірні відомості, завищивши обсяг виконаних робіт на понад 280 тис. грн, спричинивши селищній раді збитків на зазначену суму. 

Досудове розслідування проводить Бердичівський райвідділ поліції.

В обідню пору 24 травня у Житомирі кілька поліцейських автомобілів із увімкненими сиренами мчали вулицею Покровською.

Прессофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк повідомив про те, що надійшло повідомлення про замінування. Виявилося, що замінування – навчальне.

«Наприкінці квітня анонсувалась масштабна перевірка антитерористичної і контрдиверсійної захищеності різних об’єктів на території Житомирщини. Тож у межах цієї масштабної перевірки сьогодні тривають раптові спеціальні тренування на об’єкті з масовим перебуванням людей, а саме – у філармонії. Мета заходів – перевірка злагодженості дій усіх залучених структур», – пояснила керівниця пресцентру Управління СБУ у Житомирській області Ірина Мартинюк.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up