Начальника райвідділу міграційної служби у Житомирі викрили на хабарі 1000 доларів США

Начальника райвідділу міграційної служби у Житомирі викрили на хабарі 1000 доларів США

За таку суму чиновник пообіцяв іноземцю безперешкодно оформити посвідчення на право тимчасового проживання на території України.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області, у середу, 15 січня 2020 року, прокуратурою Житомирської області спільно із співробітниками Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому та Управління спеціальних розслідувань ДСР Нацполіції України в області викрито під час одержання неправомірної вигоди начальника одного із районних відділів Управління державної міграційної служби у місті Житомирі.

Посадовець вимагав та одержав від громадянина іноземної держави неправомірну вигоду на суму 1000 доларів США. За таку суму він пообіцяв іноземцю безперешкодно оформити посвідчення на право тимчасового проживання на території України.

Відео дня

Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) КК України, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою  та відсторонення від посади.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області, досудове розслідування проводить Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up