На Житомирщині за стрілянину у парку затримали трьох нетверезих молодиків

На Житомирщині за стрілянину у парку затримали трьох нетверезих молодиків

У середу, 15 березня уранці у поліцію надійшло повідомлення про постріли неподалік залізничного вокзалу у Коростені. Група швидкого реагування відділу, прибувши за викликом, затримали трьох нетверезих молодиків, які неадекватно поводились, кидались до перехожих та чинили опір поліцейським. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

 

Близько 9.45 на телефонну лінію «102» звернулась жителька Коростеня, яка розповіла, що у парку ім. Т.Г. Шевченка чути постріли.

На місце події виїхала група швидкого реагування Коростенського відділу поліції, а згодом і слідчо-оперативна група.

У ході перевірки повідомлення було встановлено, що троє молодиків безпричинно почали чіплятись до перехожого, а потім нанесли чоловікові тілесні ушкодження у вигляді забоїв та гематом обличчя. Також поліцейські встановили, що парубки зробили кілька пострілів убік підприємства, розташованого поряд.

Відео дня

Згодом експертом під час огляду місця події було вилучено гільзу калібру 9 мм для відстрілу гумових куль.

Дебоширів, як з’ясувалось місцевих жителів 22, 25 та 27 років, було затримано попри їх злісну непокору й опір працівникам поліції та доставлено до відділу.

Водночас за місцем проживання одного з них цього ж дня проведено санкціонований обшук, у ході якого вилучено набої до пістолета та сигнальну ракету.

Виявлене нині направлено на експертне дослідження.

Як повідомив начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальні правопорушення, передбачені ч.4 ст. 296 (Хуліганство), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…) Кримінального кодексу України.

Уже у відділі поліції з’ясувалось, що затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК молодики раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності за розбої та крадіжку.

Наразі їм загрожує покарання у вигляді ув’язнення до 7 років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up