На Житомирщині водій насмерть збив літнього чоловіка і втік з місця події

На Житомирщині водій насмерть збив літнього чоловіка і втік з місця події

Уночі 8 травня у результаті дорожньо-транспортної пригоди на одній з вулиць Баранівки загинув 69-річний місцевий житель. Водій з місця події втік, проте правоохоронці розшукали автомобіль та його власника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Повідомлення про ДТП надійшло до Баранівського відділення поліції близько 23.40. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на чоловіка, який сидів на узбіччі дороги, та з місця події втік. У результаті отриманих травм чоловік загинув.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що загиблим є 69-річний житель райцентру. За кілька годин автомобіль, з характерними для вказаного ДТП ушкодженнями, виявили на подвір’ї приватного будинку у місті Баранівці. Власником транспортного засобу є 34-річний місцевий житель.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up