На Житомирщині молодик викрадав авто та залишав їх на околицях сіл

На Житомирщині молодик викрадав авто та залишав їх на околицях сіл

22-річного жителя Любарського району поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності до низки угонів транспортних засобів.

Молодик викрадав з чужих дворів автівки переважно знічев’я і залишав їх на околицях сіл. Нині він затриманий, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
21 грудня до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Юрівки про те, що хтось угнав автомобіль «Renault Kangoo» з подвір’я його приватного домоволодіння. Згодом заявник виявив свою автівку з механічними пошкодженнями на виїзді із села.
У результаті першочергових заходів поліцейські швидко викрили у причетності до злодіяння 22-річного місцевого жителя.
– Молодик раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки. Офіційно не працює, натомість вже встиг стати фігурантом нових кримінальних проваджень за фактами незаконних заволодінь транспортними засобами на Любарщині та Романівщині. Нині окремі обвинувальні акти вже розглядаються у суді. За іншими правопорушеннями, де парубок є підозрюваним, триває досудове розслідування, - повідомив начальник Любарського ВП ГУНП Андрій Бенеда.
Із загальних обставин відомо, що молодик «орендував» транспортні засоби з чужих дворів знічев’я, покататись або через потребу дістатись додому з іншого села. Однак часто не справлявся з кермуванням і після пошкодження автівки або з інших причин залишав її на узбіччі. В основному від дій молодика постраждали власники машин, які на ніч лишали дверцята незамкненими, а ключі від них – у замках запалення. 
Нині парубок затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. До суду слідчі підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 
За вчинення низки угонів (ст.289 ККУ) молодикові може загрожувати покарання до 8 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анатолий Угнивый

    Больной что ли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up