На недіючій АЗС вбили чоловіка. ФОТО. ВІДЕО

На недіючій АЗС вбили чоловіка. ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні зранку до поліції надійшла на інформація про те, що у с. Кочерів Радомишльської громади у задимленому приміщенні АЗС виявили тіло чоловіка з ознаками, що вказували на ймовірність вбивства. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

"Близько 7:11 годин до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення від екстрених служб про задимлення у службовому приміщенні АЗС у с.Кочерові та виявлення тіла чоловіка з травмами, що могли вказувати на насильницьку загибель. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти.

Відео дня

На місце події виїхали та наразі працюють слідчо-оперативні групи Радомишльського відділення та главку поліції області, фахівці криміналістичної лабораторії та кінологи.

 

Попередньо з’ясовано, що загиблим є житель громади, 1972 р.н., який працював охоронником на недіючій вже кілька років АЗС. Під час огляду тіла чоловіка фахівці зафіксували поранення і травми голови.

 

Поліцейські проводять першочергові слідчо-розшукові заходи для встановлення обставин події. Триває опитування жителів населеного пункту. Також оперативники опрацьовують записи камер відеоспостереження, встановлених неподалік АЗС", - зазначили у поліції. 

 

Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up