На Чуднівщині врятували жінку, яка заблукала у лісі, збираючи гриби

На Чуднівщині врятували жінку, яка заблукала у лісі, збираючи гриби

Жителька Чуднівської громади пішла з чоловіком в ліс по гриби та заблукала.

Зв’язку із нею не було. Тож пізно ввечері, одразу після отримання тривожного повідомлення, поліцейські з лісівниками почали невідкладні пошуки, - повідомили у ГУНП області.

Близько 21 години 12 вересня до поліції зателефонував схвильований житель с. Дубища Чуднівської громади із повідомленням про зникнення своєї 50-річної дружини. За словами заявника, вони з жінкою поїхали до лісу по гриби й розійшлись стежками у різні боки. Однак жінка з лісу не вийшла і на поклик не відгукувалась. Її мобільник не відповідав. Уже згодом, приїхавши додому, чоловік побачив, що дружина залишила телефон у хаті.

Поліцейські невідкладно відреагували на тривожне повідомлення. Було оголошено терміновий збір особового складу. Правоохоронці разом з лісівниками розділились на пошукові групи й почали прочісувати лісосмугу.

Відео дня

Пошуківці світили ліхтариками та голосно гукали жінку. Пошуки ускладнювались темрявою і дощем. Однак уже близько 3 ночі рятівники почули, що нічні хащі таки одізвались жіночим голосом. Ще за якийсь час розшукувану 50-річну жінку знайшли на узліссі неподалік с. Рижан.

На щастя, нічого лихого у лісі з нею не трапилось. В якийсь момент вона втратила орієнтири, заблукала і не змогла вийти. Понад усе жінка хотіла чимшвидше потрапити до теплої домівки. Правоохоронці переконались, що знайденій не потрібна термінова медична допомога, і доставили її додому.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up