На Бердичівщині вітчим жорстоко побив 8-річну падчерку, поки її мати була у лікарні після нанесених ним же травм

На Бердичівщині вітчим жорстоко побив 8-річну падчерку, поки її мати була у лікарні після нанесених ним же травм

24 жовтня до поліції звернулася жителька Бердичівського району з скаргами на побиття співмешканцем її доньки. 

За інформацією відділу комунікації поліції Житомирської області, допоки 31-річна жінка знаходилась у лікарні, де вона опинилася після побиття, її співмешканець наглядав за трьома дітьми.

Жінка розповіла поліцейським, що чоловік є батьком її найменшого 7-річного сина. Двоє старших дітей, 12 та 8 років, народилися у першому шлюбі заявниці. Днями вона потрапила у лікарню через травми, отримані у результаті побиття співмешканцем. Таким чином усі троє дітей опинились під його наглядом.

Під час спілкування з малими заявниця і дізналась про травмування середньої доньки та звернулась за допомогою.

Відео дня

За вказаною заявницею адресою терміново виїхали працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського районного відділу поліції, ювенальний інспектор та представники служби у справах дітей територіальної громади.

Наявність травм у дитини підтвердилась. Відтак нині травмована дівчинка та її братики перебувають під наглядом лікарів, до вирішення питання щодо безпечності їх подальшого перебування у родині.

Поліцейські  розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин події та ступеня тяжкості отриманих дитиною травм.

Водночас поліцейські нагадують : миттєво покликати правоохоронців на допомогу можна, завантаживши на свій мобільний телефон додаток «My Pol»  (безкоштовно, у Play Маркет чи App Store). Додаток простий у використанні і навіть діти  можуть самостійно встановити його та у разі небезпеки  мати можливість швидко звернутися за допомогою.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up