Майже 5 років родичі жорстоко вбитого житомирянина Олександра Жадька добиваються покарання вбивці

Майже 5 років родичі жорстоко вбитого житомирянина Олександра Жадька добиваються покарання вбивці

З часу, коли у с. Зарічани Житомирського району було жорстоко вбито підприємця Олександра Жадька, минуло майже 5 років. Увесь цей час наша редакція пильно слідкує за перебігом подій, що відбуваються у суді у цій справі.

Нагадаємо, суд першої інстанції ухвалив виправдувальний вирок стосовно обвинуваченого Володимира Довгалюка, однак родичі вбитого виграли апеляцію і справу повернули на повторний розгляд. У вівторок, 23 квітня, під час чергового судового слухання у Богунському районному суді обвинувачений намагався добитися відводу суддів та прокурора, подавши ряд клопотань. Однак такі дії не увінчалися успіхом: суд клопотання відхилив.

Юрій – брат жорстоко вбитого Олександра Жадька – у коментарі «20 хвилин» повідомив, що попри те, що доказів того, що саме Володимир Довгалюк вбив його брата, достатньо, наразі відбувається затягування часу з боку обвинуваченого та його захисників шляхом подачі клопотань.

«На попередніх трьох засіданнях спочатку ввели у справу другого адвоката, прізвище якої Нагорна, на наступне засідання вона не з`явилася через засідання він зробив клопотання з приводу того, що нібито якісь порушення були на досудовому слідстві. Сьогодні побачили клопотання про відвід суддів і прокурора», – розповів Юрій Жадько. На його думку, все це свідчить про намагання Володимира Довгалюка уникнути відповідальності, затягнувши розгляд справи у Богунському районному суді.

Відео дня

«На мій погляд, суд об`єктивно ставиться до справи, відхилив всі клопотання і відповідно почав допит потерпілих у даній справі. Сподіваюся, що на наступному судовому засіданні ми не лише потерпілих допитаємо, а й перейдемо до допиту свідків і будемо досліджувати докази у матеріалах справи», – прокоментував Юрій Жадько.

Наступне судове засідання у цій справі заплановане на 18 червня цього року.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up