Горе-бізнесменка з Житомира продає наркотики на популярному сайті

Горе-бізнесменка з Житомира продає наркотики на популярному сайті

Розповсюдження наркотиків по Житомирщині активізувалося в останні роки.

Спочатку так звані дилери розписують все місто посиланнями на свої сторінки, де можна замовити наркотики, а зараз і зовсім нічого не бояться – викладають свої пропозиції на відомих та відкрити ресурсах.

До редакції «20 хвилин» звернулася небайдужа житомирянка. Вона надіслала нам скріншоти пропозицій на одному з найпопулярніших сайтів для замовлень, де місцева жителька Ірина пропонує різноманітні сорти марихуани та психотропні речовини. 

Ми намагалися зателефонувати до горе-бізнесменки, проте слухавку вона не брала, а після – вимкнула телефон. Тому ми вирішили написати їй в особисті повідомлення на сайті, де вона займалась збутом наркотиків. 

Відео дня

Листування тривало близько двох годин.

«Привіт, можна купити?», - запитуємо ми, на що отримуємо відповідь: «Звісно можна… Що саме цікавить? Є чотири сорти насіння, шість сортів самого продукту (марихуани – авт.), марки, LSD, фенчік… Вартість залежить від грамовки та сорту». 

Цілий набір, і жодного побоювання, що хтось її знайде. Далі запитуємо, як можна забрати, на що нам різко зазначають: «Бариги не паляться, залишаю закладки». 

Вивідати, хто саме займається продажем небезпечних речовин, нам вартувало декілька хвилин. Ми отримали номер карти з даними розповсюджувачки, знайшли її сторінки у соціальних мережах та передали всю зібрану інформацію до управління протидії наркозлочинності ГУНП в Житомирській області.

Будьте обережні! Якщо натрапили на подібні пропозиції, не ігноруйте, адже це велика проблема не лише для області, а і для всієї України. 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Andrew Voron

    Це ще не кінець. Треба проконтролювати чи їй щось буде. Така зухвалість може бути лише під кришою правоохоронців.
  • Екатерина Латий

    Жах!:((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up