Двоє п'яничок з'ясовували стосунки — один з них загинув

Двоє п'яничок з'ясовували стосунки — один з них загинув

Черговою трагедією для двох жителів Малинського району закінчилася вечеря із надмірним вживанням спиртного. У розпалі суперечки нетверезі чоловіки взялися з’ясовувати стосунки. У результаті один з опонентів – загинув, іншого за обґрунтованою підозрою у причетності до його смерті затримали поліцейські. Триває досудове розслідування.

Повідомлення про страшну подію до Малинського відділення поліції надійшло близько 20.30 8 лютого від жителя с. Ворсівки. Чоловік розповів, що до нього прийшов 39-річний сусід і заявив, що вбив людину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Страшне повідомлення виявилося небезпідставним. У приміщенні занедбаного домоволодіння, належного 42-річному місцевому жителю, було виявлено тіло господаря із ножовими пораненнями. Під час огляду поліцейські виявили ознаки застілля, яке вочевидь відбувалося зі вживанням значної кількості алкоголю.

Чоловіка, який зізнався у вчиненні тяжкого злочину, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відео дня

– Це місцевий житель, раніше неодноразово судимий за вчинення у тому числі тяжких кримінальних правопорушень. Він пояснив, що під час розпивання алкоголю у нього із загиблим зав’язалася сперечка. Свою правоту він довів опоненту ножем, - розповів начальник Малинського відділення поліції Олександр Гайовий.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. За чинним законодавством винуватцю може загрожувати позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up