Бійка з смертельними наслідками сталася в Овруцькому районі

Бійка з смертельними наслідками сталася в Овруцькому районі

Подія сталась в одному із сіл Овруцького району. Під час з’ясування стосунків між групою чоловіків 31-річний учасник конфлікту наніс тілесні ушкодження чотирьом своїм опонентам.

Для одного з них поранення виявилось смертельним.  Підозрюваний затриманий. Досудове розслідування проводиться за кількома статтями Кримінального кодексу України, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Увечері 14 жовтня до Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час бійки в одному із сіл району поранені кілька учасників, один з яких не подає ознак життя.  

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо було з’ясовано, що у ході нетверезого з’ясування стосунків між групою молодиків зав’язалась бійка. Один з її учасників, 31-річний житель району, застосував до інших ножа, яким завдав поранення чотирьом чоловікам віком від 19-ти до 29-ти років, усі жителі с. Словечного. Тілесні ушкодження, спричинені 24-річному учаснику бійки, призвели до його смерті. Інші троє чоловіків з різаними ранами різних частин тіла госпіталізовані до лікарні.

Відео дня

До прибуття поліцейських винуватця утримували на місці події очевидці, які й передали його правоохоронцям. Нині він затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

– Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжкого злочину і відбував покарання у місцях позбавлення волі, - повідомив начальник Овруцького ВП ГУНП Ігор Цалко.

Усі обставини вказаної події встановлюються у рамках кримінального провадження, розпочатого одразу за двома статтями ККУ – ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ст.15 (Замах на злочин) п.1 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство двох і більше осіб). 

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За чинним законодавством за низку тяжких злочинів чоловікові може загрожувати покарання аж до довічного ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up