Аліментники, злочинці і загублені діти: поліцейські Звягельщини упродовж року розшукали 108 людей

Аліментники, злочинці і загублені діти: поліцейські Звягельщини  упродовж року розшукали 108 людей

Місця перебування більшості людей, про зникнення яких повідомляли рідні, поліцейські встановлювали у першу ж добу розшуків. Усіх дітей правоохоронці розшукали майже одразу.

Як повідомляє Новоград-Волинський районний відділ поліції, загалом з початку року звягельські поліцейські повернули додому 10 дітей. Так, у липні правоохоронці отримали повідомлення від жительки Стриївської громади про зникнення її 17-річного сина. Оперативники спільно з колегами розшукали хлопця у м. Фастові. Як виявилось, юнак пішов  з дому, попередньо домовившись про це зі своїм товаришем з Вінниччини, місце перебування якого також встановлювали правоохоронці. Нині хлопець вдома.

Також поліцейські розшукали 32 чоловіків, які були оголошені у державний розшук через переховування від органів досудового розслідування чи суду. Нещодавно правоохоронці спільно з працівниками Солом’янського управління поліції встановили місце перебування і затримали 33-річного жителя Брониківської громади, засудженого до позбавлення волі за вчинення низки крадіжок. Як з’ясувалось, він переховувався у м. Києві. Нині чоловік знаходиться під вартою.

Також поліцейські розшукали п’ятьох неплатників аліментів. Серед них і 51-річний житель м. Новограда-Волинського, який перебував у державному розшуку за відповідною ухвалою суду з 2016 року. Звягельчанин знаходився на території Закарпатської області та сподівався, що його не знайдуть. Тож нині з ним працюють фахівці Кримінально-виконавчої служби.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up