6-річна дівчинка з Новограда-Волинського добряче налякала маму. відправившись у мандри містом

6-річна дівчинка з Новограда-Волинського добряче налякала маму. відправившись у мандри містом

З початку року Новоград-Волинські правоохоронці розшукали 29 дітей.

До поліцейських час від часу надходять повідомлення про зникнення дітей. У більшості випадків мандрівників знаходять упродовж кількох годин, - наголошує Новоград-Волинський районний відділ поліції. Правоохоронці закликають батьків  відповідально ставитися до виконання обов’язків по догляду за дітьми та контролювати безпеку їх дозвілля.

Нещодавно на спецлінію «102» звернулась жителька м. Новограда-Волинського із повідомленням про зникнення 6-річної доньки.    

Поліцейські під час перевірки можливих місць перебування дитини знайшли її у бабусі у протилежному від місця проживання кварталі міста.

Відео дня

Як виявилось згодом, дитина гралась на майданчику неподалік дому. Згодом повернулась до свого будинку, але не застала там нікого і пішла містом у пошуках матері. Через якийсь час дівчинка дісталась оселі бабусі, де її і застали  поліцейські.

На запитання правоохоронців мати юної мандрівниці пояснила, що, певно, вийшла у магазин, коли дитина приходила додому. Згодом, не побачивши дівчинки на майданчику, вона одразу забила на сполох та зателефонувала правоохоронцям.

Раніше родина у поле зору поліцейських та соціальних служб не потрапляла. Інспектори ювенальної превенції Новоград-Волинського районного відділу поліції провели із жінкою профілактичну бесіду та нагадали про відповідальне ставлення до батьківських обов’язків.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up