20 п’яних водіїв піймали житомирські патрульні за вихідні: одного з них – вже втретє

20 п’яних водіїв піймали житомирські патрульні за вихідні: одного з них – вже втретє

За минулі вихідні патрульні поліції зафіксували 20 випадків керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«16 керманичів отримали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, за що передбачено покарання у вигляді штрафу 17 000 гривень та позбавлення права керування строком на один рік», – йдеться у повідомленні.

Ще троє водіїв порушили даний закон вже вдруге за рік, за що їм доведеться сплатити вдвічі більший штраф – 34 000 грн. Також вони позбавлені права керувати авто на 3 роки.

Один з порушників особливо відзначився – він вже втретє цього року пійманий на керуванні авто в нетверезому стані. Штраф у такому випадку складає 51 000 грн, а керувати транспортним засобом особа не зможе протягом 10 років.

Відео дня

Працівники поліції вкотре закликали громадян бути відповідальними та не керувати авто у стані сп’яніння.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Aleksandr Kurelchuk

    Скільки з них були працівниками поліції?
  • Олександр Добровольський

    Простих громадян суди наказують за відсутнє світло в денний час, а п'яних за рулем, навіть в пресі ніхто не вспоминає, військові просять транспорт да і воювати немає кого забирати, вже всіх вигребли, п'яних за пультом не чіпають
  • Олександр Добровольський

    Чому засоби інформації не вказують фіо порушників, нехай громадяни знають таких героїв, можливо виявиться сусід або депутат, за якого він віддав свій голос на виборах, а він, порушник, чхає на закони України, навіть під час війни.
  • Тетяна Кравчук

    До речі також цікавить чи насправді машини віддають для ЗСУ? Мало віриться звичайно, якби це було так, то мабуть і п'яних придурків не було на дорогах.

keyboard_arrow_up