Оля Полякова виступить у Житомирі 7 грудня зі своїм новим шоу «шльопати Шльопанці»

Оля Полякова виступить у Житомирі 7 грудня зі своїм новим шоу «шльопати Шльопанці»
Всеукраїнський тур охопить 16 міст і завершиться першим великим сольним концертом у Києві на сцені Stereo Plaza.

Уже цієї осені сама Головна Зірка українського шоу-бізнесу, чиї ноги довші мови, іскрометна і неповторна Оля Полякова вирушить у свій перший масштабний тур містами України, під час якого в режимі нон-стоп відвідає 16 міст «неньки»-України і представить своє нове незабутнє шоу «шльопати Шльопанці». Унікальна шоу-програма Суперблондинки буде включати не тільки мегапопулярні пісні («Шльопанці», «Люлі», «Кохання-зітхання», «Перше літо без нього» та ін.), Але і нові сингли, які претендують на звання наступних хітів.

Оля Полякова - це не просто феєричне шоу, ідеальний вокал в три октави і яскраві хореографічні постановки. Це ще й сеанс бездоганного гумору від неповторною артистки, з появою якої завжди приходить свято. Кожен виступ головною Суперблондинки країни не схоже на попереднє і супроводжується нескінченним потоком гарного настрою і позитивних емоцій.

«Моя головна місія - дарувати людям гарний настрій. На моїх концертах заборонено плакати - тільки сміятися, радіти і танцювати. З цією метою для нової концертної програми «шльопати Шльопанці» були відібрані найкращі пісні, поставлені самі запальні танці й придумані найсмішніші жарти. Хочу, щоб в цей складний період люди могли хоча б ненадовго відключитися і забути про те, що відбувається в нашій країні», - коментує Оля Полякова.

Відео дня

Кульмінацією туру стане перший великий сольний концерт Суперблондинки в Києві на сцені Stereo Plaza, який відбудеться 4 грудня. Цей виступ стане найяскравішою подією року і залишить у пам'яті глядачів незабутні враження. Спеціально для підготовки програми Оля Полякова звернулася до справжнього українського «козакові» Олегу Жежелів. Відомий танцюрист, талановитий хореограф, засновник і учасник групи KAZAKY виступить у ролі постановника, щоб допомогти неперевершеною Суперблондинка «отшлепать» багатотисячну київську публіку по повній програмі.

Також до грудневого концерту Оля Полякова готує справжній сюрприз - новий альбом, який стане своєрідною «книгою-біографією» артистки. Пісні, що увійшли до збірки, наочно продемонструють слухачам, як змінювалася Оля Полякова за час своєї творчості: від образу гламурної світської левиці до Суперблондинки всієї Русі в кокошнику.

Всеукраїнський тур Олі Полякової розрахований на два місяці, у Житомирі концерт відбудеться 7 грудня в Драмтеатрі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up