Молодь відзначила Незалежність!

Молодь відзначила Незалежність!
24 серпня, на сцені Центральної арки міського парку культури ім. Ю. Гагаріна з величезним успіхом відбувся п'ятигодинний молодіжний патріотично-мистецький фестиваль "Молодь – за мир і процвітання України-2015" (в рамках проекту "Мирне Полісся – єдина країна"). Проведенню заходу сприяли управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління культури Житомирської міської ради та творчо-мистецьке об'єднання "Академія зірок", які постійно піклуються про молодь та її уподобання.

Цього року фестиваль "Молодь – за мир і процвітання України" проходив по-особливому і надзвичайно цікаво: з українським колоритом, молодіжною креативністю та піднесеним настроєм.

Розпочався захід патріотичною молодіжною руханкою "УКРАЇНА У СЕРЦІ" за участю юнаків та дівчат, небайдужих до рідного краю. Відбулося урочисте відкриття нового мистецького року для творчо обдарованої молоді Житомира та усього Полісся. Відомі молодіжні виконавці Юлія Зарудіна, Марія Шатило, Катя Северенчук, Ольга Рибчинська, Іванна Петренко, Дарина Пархомчук заспівали кавер-версії українських хітів "Цвіте терен", "Ой говорила чиста вода", "Тече вода", "За любов і волю", "Перепілочка",  "Черемшина" і багатьох інших. Чудовому настрою у присутніх сприяли нові танцювальні композиції популярних серед молоді команд "T-Squad", "MTV-Stars", "TS-One", "Jazz Funkers", "Amira Dance" та виступи вихованців міського культурно-спортивного центру.

Зачарував усіх присутніх виступ маленьких учасниць fashion-студії моделей "Еліт Брілліант Моделз" у чудових українських вишиваночках з новим номером "Україна без війни". Зацікавили глядачів і нові пісні учасників всеукраїнського телепроекту "Ікс Фактор" Дмитра Бондарчука та Антона Лукашика, точніше чудове професійне виконання цих молодіжних творів. До програми фестивалю долучилась і громадська організація "Тверезий Житомир", яка проводила у парку власну патріотичну акцію.

Відео дня

Надвечір кількість глядачів біля Центральної арки подвоїлась, дивлячись зі сцени, складалося враження, що в парку зібрався увесь Житомир. І це не дивно, адже у другій частині фестивалю спеціально до Дня Незалежності України проводилось Восьме відкрите поліське змагання "Королева Дня Незалежності-2015", організоване відомою fashion-студією моделей "Еліт Брілліант Моделз".  Претенденток на звання Королеви цього року буде вдосталь – і серед дітей, і серед дорослих. Та перемогли найкращі: ІІ та І Віце Королевами Дня Незалежності стали відповідно Юлія Лазаренко (м.Коростишів) та Валерія Крюкова (м. Житомир). А головний титул "Королева Дня Незалежності-2015" члени професійного журі присудили найчарівнішій  житомирянці - шістнадцятирічній Катерині Дубіцькій. Всі дівчата отримали чудові подарунки від відомої житомирської благодійниці Ірини Шевцової, фірми "Оріфлейм Україна", салону білизни "Bretelle", кав'ярні "Коффі Тайм", студії краси "Моне", кінотеатру "Мультиплекс" та організаторів.

Під час проведення заходу працювали творчі майстерні різноманітних молодіжних суб-культур.

Співочу програму заходу чудово завершила учасниця українського телепроекту "Голос. Діти", студентка Київського державного вищого музичного училища ім. Р. Глієра – Дар'я Соколовська, яка отримала щиру подяку від глядачів у вигляді тривалих оплесків та захоплених вигуків.

Закінчився фестиваль "Молодь – за мир і процвітання України-2015" парадом українських ді-джеїв Open Air. Це була найчисельніша у місті молодіжна музична тусовка протягом останнього десятиріччя. Вперше в Житомирі прозвучали патріотичні треки на підтримку єдності нашої держави та сучасна клубна музика від DJ D-Nice. Провела парад "під відкритим небом"  відома у прогресивних молодіжних колах хореограф та реп-виконавиця Хейлі. А допомагали покращити настрій оточуючим танцюристи відомої житомирської команди "Ті Сквод", які, до речі нещодавно стали лауреатами всеукраїнського фестивалю сучасного танцю "Денс Глобал Фест-2015", що проходив у столиці нашої держави – Києві.

Генеральним медіа-партнером проекту виступила телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "РЕТРО FM", "Русское радіо Україна", "Радіо Рокс", ексклюзивним медіа-партнером – газета "20 ХВИЛИН", головним радіо-партнером – "Житомирська хвиля". Партнери: салон весільного вбрання "Я+Ти", магазин ексклюзивного одягу "Мотиви Індії". Інформаційні партнери – "Z-радіо", газети "Меркурій",  "Імперія-TV", "Пульс-норма",  сайти: zhitomir.info,  0412.ua,  Афіша Житомира, Житомир Експрес, Рупор Житомира, viktorovshow.at.ua

Previous Next

Фото Андрія Коцюби

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Бля, а хто ж виступав паралельно у Ракушці? Такі ж самі "відомі" гурти. Вони відомі можливо вам та вашому оточенню, а нашому місту не відомі. Так само й ці молодіжні виконавці. Вони відомі серед молоді, які цікавляться сучасною укр.музикою. А вам звичайно не відомі. Ви ж не молодь, судячи з вашої зачіски)

    Анонім reply Anonymous

    В ракушці виступали дійсно нікому невідому і нейікаві гурти.....а що до виконавців...вони доволі відомі ..тим молодим людям, які хоч іноді бувають на міських культурних заходах( окрім в парку пивка попити) я б так не жартувала б ....тому що вони і мені невідомі і зооооовсім не цікаві( хоча слухаю таку музику)))) може і з моєї пожартуєш???)) якщо в тебе крута????

    Anonymous reply Анонім

    То це твої проблеми, що вони тобі не відомі. Хто ти такий, щоб вони тобі були відомі? Звичайний Анонім, такий як і я))

    Анонім reply Anonymous

    А вам дкже сподобався концерт у ракушці?????

    Анонім reply Анонім

    Я сумніваюсь що він взагалі комусь сподобався......здається його провели для того щоб відзвітуватися!!!)
  • Oleksandr Kulikov

    "Це була найчисельніша у місті молодіжна музична тусовка протягом останнього десятиріччя." Это каким образом посчитали? С какими мероприятиями сравнивали? Мне очень интересно, на каких музыкальных мероприятиях в Житомире был автор статьи за последние 10 лет? Материал даже после правок выглядит сыро и однобоко. "20 минут", с такими статьями  вы идете на дно журналистики.

    Анонім reply Oleksandr Kulikov

    а какие последние dj-тусни Open Air были за последние 10 лет в Житомире? А "20 хвилин" вы не стыдите - единственная в Житомире нормальная газета, все остальные уже умерли или умирают. И расчет таких информаций очень прост - посмотрите количество просмотров!!!!!!! При чем тут "сыро, однобоко" - это просто информация, не более.
  • Shuminsky Vyacheslav

    Пани Анна, в пределах ваших статей следите за своей лексикой и придержите свое личное, никому из читателей статьи, кроме ваших друзей и родственников, не интересное мнение касательно музыки при себе.

    Что значит " Відомі молодіжні виконавці"? Кто все эти люди?

    Не дискредитируйтесь. с ув.

    Кузьмич Ася reply Shuminsky Vyacheslav

    Просим прощения. Авторство Анны было поставлено ошибочно, так что никакого отношения к этому материалу она не имеет. Спасибо за понимание.
  • Максим Рудницкий

    "Відомі молодіжні виконавці Юлія Зарудіна, Марія Шатило, Катя Северенчук, Ольга Рибчинська, Іванна Петренко, Дарина Пархомчук" - !!!

    :)))))))))))))))))))))))))))

    ВІДОМІ!!!

    Бля, хто це???)))

    Anonymous reply Максим Рудницкий

    Вас заділо слово "відомі"? Напевно Ви учасник концерту в Ракушці)) Даремно затерли у цій інформації про інший концерт - у Ракушці. Бо то була ПРАВДА. Я там була. Людей було не так багато. У більшості прийшли подивитись на нову Ракушку. Було нудно. Ті, хто біля мене сидів, обурювались сумним концертом. Хоча ті, хто були на сцені, начебто дуже старались. Даремно такі концерти проводять на широкий загал. Надвечір пішла на бульвар. Не можу нічого поганого сказати. Чудові місцеві артисти, святковий настрій, багато людей. Не ображайтесь на правду.

    Максим Рудницкий reply Anonymous

    Мене зачепило слово "заділо". А перелічені особи є відомими для своїх мам, пап та сусідів. Може. А може й ті не знають. Відношення до організації концерту в Ракушці я не маю. Ті, хто з моїх знайомих був у Ракушці більш, ніж задоволені. Я нікого ні з ким не порівнюю. Просто не слід самодіяльність називати "відомі виконавці"! І не слід порівнювати тринди-ринди із живою музикою!

    Anonymous reply Максим Рудницкий

    Звичайно - всі вони і в Ракушці, і в парку - аматорські виконавці, про живу музику мова не велась і ніхто нікого не порівнював. А на рахунок "тринди-ринди" - то це до Вас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up